donderdag 21 juli 2011

Top dag ......

Ik heb gisteren de dag van mijn 50ste verjaardag een TOP dag gehad ..... wat ben ik enorm verwend door iedereen ........... smorgens had ik een klein clubje koffiedrinkers .... smiddags had ik voor de mutsenclub
een high tea gemaakt met heerlijke Engelse zelfgebakken scones (wie het recept wil mailt me maar ff) die er zo uitzag ............ (klik op de foto voor een vergroting)
De collage die ik van mutsjes kreeg staat bij Petra op het blog http://pleuntjesblog.blogspot.com/ ik vind het geweldig en ik ga er een heel mooi plekje voor zoeken ...... van de andere mutsjes (ik heb 2 mutsenclubjes) kreeg ik een cadeau bon van Aagj http://aagj.blogspot.com/ dus daar ga ik binnenkort natuurlijk ff lekker snuffelen ..... mijn zusje is voor mij bij de Zinken Viool wezen shoppen http://zinkenviool.blogspot.com/ ik kreeg oa een heel mooi tijdschrift leuke metalen labeltjes en ze had voor mij een hele leuke collage gemaakt die staat links onderin op de collage foto ....... verder kreeg ik de vlinder stempels van Eline's huis letterstempels een tijdschrift abonnement cadeaubon geld lekker sopjes voor onder de douche enz enz ...
Het is gewoon teveel om op te noemen vandaar deze collage (wederom klikken)
Bij deze alle bloggers bedankt voor de felicitaties ik heb een TOP dag gehad ....

3 opmerkingen:

 1. Wauw! wat ben jij super verwend zeg!! een heerlijke dag heb je gehad!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je verwend Gerda en die high tea, geweldig.
  Leuk dat je zus bij de zinken viool spullen voor je gekocht heeft, zo lief als mensen ook echt de moeite nemen voor je cadeautje.

  Groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte met je verjaardag!! Wat een gave kado's!! De high tea ziet er ook heel leuk (en lekker!!) uit! Jarig zijn blijft zo altijd leuk :-).
  Ik vind je granny deken in de maak ook erg gaaf. Ben zelf ook met effen granny's bezig, maar weet niet zo goed hoe ik ze aan elkaar vast moet maken... Doe je dat met een bepaalde steek??!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen