maandag 10 september 2012

Washi ! ! !

Hallo allemaal ...

Het is al weer terug dat ik iets heb gepost ... ik ben druk bezig met schoonmaken en opruimen en ik moet zeggen dat voelt heerlijk ... onze slaapkamer heb ik gelijk van een ander kleurtje voorzien ... we gingen van diep rood naar mooie helder blauw ...  het achterwandje werd dus blauw ... het hoofd bord van ons bed ging van zwart naar wit en die pimpte ik met WASHI ... wat een uitvinding toch dat tape ... en ik kocht mooi nieuw beddengoed ... en je hebt gelijk een heel andere slaapkamer ... het is bijna af moet alleen nog een collage maken voor boven het bed die staat op de ezel te wachten de ondergrond heb ik gemaakt en nu weet ik het ff niet meer ... inspiratie komt vanzelf wel weer ....
Deze kleurtjes had ik besteld ... omdat de slaapkamer nu in blauw/groen/turquoise is ....
Zo is het randje geworden van het hoofdbord ....
En dit is mijn nieuwe beddengoed ... als de collage af is laat ik jullie nog wel een foto zien van het eindresultaat .... fijne avond nog allemaal en groetsss vanuit een zonnig Enkie ..... Gerd@6 opmerkingen:

 1. heej Gerda dat ziet er gaaf uit, wat heerlijk eh dat opruimen lekker opgeruimd is opgeruimd in je hoofd(tenminste dat werkt zo bij mij)
  je slaapkamer word heeeeeel gaaf:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker gevoel geeft dat hè.
  Wij hebben dat in de vakantie ook gedaan.
  We hebben toen de hele bovenverdieping gedaan.Dat geeft wel rust.
  Ben benieuwd naar je foto van het eindrestultaat.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er nu al erg leuk uit, ik heb laatst een stapeltje tape bij de HEMA & Nijhof gekocht,daar hadden ze ook het blaadje liggen (leuke tips staan erin hé)su66 verder met de slaapkamer, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die washing tape is echt een uitvinding he, hoe konden we ooit zonder, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een geweldige uitvinding het tape en voor veel doeleinden geschikt!

  Fijn weekend. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen