zondag 30 december 2012

Oliebollen en appelflappen

Hallo allemaal ...

De kerst dagen zijn voorbij en nog twee dagen dan is 2012 ook voorbij ... een jaar met hoogtepunten maar ook zeker met dieptepunten ... dat hoort nou eenmaal bij het leven ... 2013 ligt voor ons in ieder geval een jaar met veel creativiteit en de rest moeten we maar afwachten ... je zou het ook niet willen weten wat er voor je in het verschiet ligt .... hier in Huize Kort is het al vele jaren traditie dat ik op ouwe jaars dag zo ongeveer 100 oliebollen en evenzoveel appelflappen bak ... de hele dag door komen er buren kennissen familie en aanwaaispul bollen en flappen proeven met een bekertje warme choco erbij ... een heel gezellig maar wel drukke dag vandaar dat Piet en ik vanaf een uur of acht uitgeteld op de bank liggen om tegen elven naar mijn zuster te gaan en daar het laatste uurtje van 2012 en het eerste uurtje van 2013 mee te maken ....

2013 we maken er wat moois van met veel gezellig blogberichten ....

Voor iedereen een geweldig gelukkig gezellig maar vooral gezond 2013 .... groetsss vanuit een fris en helder Enkie ... Gerd@ .....


6 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk al die oliebollen. Als ik in de buurt woonde kwam ik er eentje meepikken.
    Wij hebben het dit jaar rustig. Alle kinderen blijven bij hun eigen gezinnetje dus glijden wij saampjes het nieuwe jaar in met een wijntje. Ook heerlijk!
    Ik wens je veel goeds toe het komende jaar en dat je voor het maken van je blog veel inspiratie opdoet want dan kan ik fijn meegenieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een fijne jaarwisseling gewenst! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo wat een drukte, maar het lijkt me wel heel gezellig. Ik kijk ook al uit naar de oliebollen en appelbeignets. Heerlijk!

    Voor jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een heel fijn 2013.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk hoor een vers gebakken oliebol/appelflap... succes met bakken!

    Fijne jaarwisseling gewenst en voor 2013 veel geluk, gezondheid en creativiteit.

    Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wens je een fijne avond en een gezond en creatief 2013.
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that
    I've truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!
    My blog ... free chat with girl

    BeantwoordenVerwijderen