zondag 15 januari 2012

Sneaks

Beloofd is beloofd ik zou wat vaker posten dus hier ben ik weer met een kleine sneak voor Sil .......
Ik begin altijd met ondergrondjes en dit zijn er vier (de zwarte is nog niet af)  dan ga ik plaatjes zoeken en krijg ik langzaam een idee van hoe ik het hebben wil .......dan plakken knippen en als laatste doodle ik nog wat ...... enfin ik zit nog volop in het boekje van Sil zij is gek op rood die kleur gebruik ik niet vaak en vind het nu des te leuker om ermee aan de slag te gaan .....

Kijk onze Pika eens heerlijk liggen ....... ze mogen bij ons gewoon op de bank en daar maken ze ook dankbaar gebruik van ........... hier in Enkie is het heerlijk fris en zonnig weer ben net al ff wezen wandelen met de hondjes ...................... fijne zondag .......... Groetssssssss Gerd@

6 opmerkingen:

 1. Zo Gerda-gave sneaky. Ben benieuwd-ik zie rood en zwart en leuke printjes. Ben benieuwd wat je ervan gaat brouwen. Leuk-leuk-leuk. Fijne zondag nog toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige hond, die geniet van een lome zondag! Succes met je boekje, gaat wel goedkomen! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor lekker bezig, vraagje hoe maken jullie zo'n sneak?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige hond is het toch!!!
  Bij ons mogen ze ook op de bank, nou ja op die ene maar als wij niet kijken gaan ze ook stiekem op die andere haha. En ze vinden het helemaal gezellig als wij er bij komen zitten.....als te minste nog plaats is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vrolijke sneak peak! Het was inderdaad vandaag heerlijk weer, ook wij hebben genoten van een (lange) wandeling met de hond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi rood is niet lelijk. En je tape ligt klaar hoor. xxx

  BeantwoordenVerwijderen